055 521 90 09

© 2022 B2B Interiors. All Rights Reserved.

Ontzorgen
in uw project inrichting!

In het kort...

Met onze passie, en jarenlange ervaring geven wij een uniek advies voor het inrichten van uw project, waarbij duurzaamheid en ergonomie belangrijke details zijn. Wij van B2B interiors vinden het erg belangrijk dat wij uw zorgen wegnemen, of het nu gaat om klein- of grootschalige inrichtingen, dit kan o.a. door de volledige projectmanagement op ons  te nemen. Kwaliteit en oog voor detail staan bij ons voorop. Een motiverende werkomgeving draagt bij aan inspiratie, samenwerking en arbeidsproductiviteit. Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen, laat het ons weten, wij denken graag met u mee.

Bij B2B Interiors werden wij ontzorgt in de herinrichting van ons kantoorpand. Zo kunnen onze nieuwe collega's ergononomische werken zonder ruimte verlies. Bedankt voor het uitvoerig meedenken. -Dirk van Rij (Delarange Cosmetics)

Team

 • Marco Bergsma

  Marco Bergsma

  Eigenaar
 • Huub Huigsloot

  Huub Huigsloot

  Project manager & Sales
 • Brian Lutgendorff

  Brian Lutgendorff

  Marketing & Sales

Onze werkwijze

Invertarisatie

Wij verzamelen tijdens het kennismakingsgesprek alle belangrijke gegevens om op deze manier aan alle specifieke wensen en verlangens te kunnen voldoen. Daarbij houden we rekening met de uitstraling van het gebouw en de in te richten ruimtes.

Voorlopig interieurontwerp

Het voorlopig interieurontwerp is gemaakt op basis van de inventarisatie en wordt vertaald naar een sfeerimpressie. Wij houden rekening met alle belangrijke aspecten, voorwaarden en wensen.

Realisatie

B2B Interiors zorgt voor de gehele realisatie. Dit betekent dat we de productie en de organisatie van al het wenselijke meubilair en het eventuele maatwerk op ons nemen.

Lees verder
X

  Waar kunnen we u mee helpen?