Maak kennis met Sam! De nieuwe stagiair van B2B Interiors

Sam Guijt sales binnendienst

Hi!

Mijn naam is Sam Guijt, ik ben de nieuwe stagiair van B2B Interiors voor het aankomende halfjaar. Ik ben 20 jaar oud en ik woon in het dorpje Bathmen.

Ik volg op dit moment de opleiding voor ruimtelijk vormgever op het Cibap in Zwolle. Ik zit nu in het 4de jaar van de opleiding en tevens ook mijn examenjaar. Daarbij zocht ik een afstudeerstage in de branche waar ik later in wil gaan werken. B2B Interiors kwam daardoor op mijn pad en was eigenlijk wel de geschikte stage voor mij.

In de jaren dat ik de opleiding volg heb meerdere stages meegemaakt en heb zelfs een half jaar in het buitenland gewoond voor stage, waardoor ik al wel redelijk wat kennis in de jaren heb opgebouwd met betrekking tot klantencontact en advies. Deze kennis wil ik toepassen bij B2B Interiors, zodat ik hopelijk een goede kracht kan zijn in dit bedrijf.

Wat doe ik voor de rest in mijn dagelijks leven? In de weekenden voetbal ik op de zondag en werk ik in een horeca gelegenheid in mijn dorp. Ook ben ik actief met vrienden, dat vind ik namelijk super belangrijk een goede sfeer om je heen is namelijk belangrijk als je goed wil functioneren bij bijvoorbeeld je werk of stage.

Ik hoop dat ik bij B2B Interiors mijn examenopdracht goed kan afronden en kan slagen voor opleiding. Ook wil ik mijn enthousiaste meningen uiten in de projecten en goed mee denken in oplossingen waar nodig.

Ik heb er zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *