055 521 90 09

© 2022 B2B Interiors. All Rights Reserved.

Project stoffering voormalig monumentaal pand

In dit voormalig schoolgebouw van de Huishoudschool Johanna Marcus Nijland uit 1954 zijn 16 appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn instap klaar opgeleverd zodat de nieuwe bewoners er vanaf moment van oplevering direct in konden huisvesten.
 • Opdracht gever
  Huishoudschool Johanna Marcus Nijland
 • afgerond
  28-04-2022
 • Project type
  Project stoffering
 • Oppervlakte
  1040 m2

Oost west, thuis best 🏠
Speciaal voor de aanstaande bewoners van de Huishoudschool Johanna Marcus Nijland zijn de appartementen voorzien van een strakke vloer naar keuze en zijn de wanden voorzien van een frisse kleur en scan.

Het resultaat mag er wezen en wij wensen alle bewoners heel veel woonplezier!

Wij ontzorgen

Een oplossing voor iedereen

In de aanloop van dit project hebben we gekeken naar de wensen en mogelijkheden voor de aanstaande bewoners. Zo zijn we op een aantal opties uitgekomen die geheel naar wens zijn gelegd. Dat is nog eens een warm welkom.

Planning & flexibiliteit

De deadline is key voor elke project ontwikkelaar.  Dankzij onze flexibele mentaliteit kunnen wij goed anticiperen bij eventuele vertraging van andere bouw en installatie werkzaamheden. Een stuk minder zorgen, fijne samenwerking en op tijd voor de oplevering. Daar streven wij naar!

Monumentaal belang

Wij houden ontzettend van het karakter van een monumentaal gebouw. Old meets new. Zo hebben we hier de originele kleur uit de klas lokalen in 1954 terug laten komen in de appartementen van vandaag.

Benieuwd waar we in uw project kunnen helpen? Neem contact op met Brian.
X

  Waar kunnen we u mee helpen?