055 521 90 09

© 2022 B2B Interiors. All Rights Reserved.

Jaren 90’ kantoor in een nieuw jasje.

Het kantoor van Ufkes Apeldoorn bestond voornamelijk uit cassette systeemwanden en een standaard plafond en vloerbedekking. Prima voor de functie eisen waar het aan moest voldoen.

Na jaren intensief gebruik kon het kantoor wel een renovatie gebruiken. Al snel was het duidelijk dat men de wens had voor een strak en open kantoor met een gemoedelijke sfeer. Bij de eerste inventarisatie was al snel duidelijk dat de voormalige werkplaats ook plaats moest maken voor het nieuwe kantoor.
 • Opdrachtgever
  Ufkes Afpeldoorn
 • Afgerond
  19-04-2022
 • Project type
  Project inrichting
 • Oppervlakte
  1700 m2
Huub / Project Manager

“Het bijzondere aan dit project is dat er door goed contact mooie resultaten binnen de deadlines zijn gehaald. Wat helemaal een mooi compliment is,  dat de relaties van Ufkes erg onder de indruk zijn van hun nieuwe warm welkom bij het bedrijf. ”

Process:

 • Wanden
  Na een aantal overleggen en ontwerpen is er gekozen voor stalen wanden aan de binnenzijde en glazen wanden aan de buitenzijde van de kantoren in combinatie met kader deuren. Door de verdiepingshoge glazen systeem wanden creëer je een open werk kantoor waar toch elke kantoorruimte afgesloten kan worden. De wanden hebben een hoge dB waarde waardoor er geen geluidsoverdracht is tussen de kantoren ten opzichte van de oude cassette wanden.
 • Vloer
  Voor de vloerafwerking heeft men gekozen voor een klassieke visgraat pvc waardoor het kantoor een toch tikkeltje huiselijke sfeer krijgt. Het tapijt dat overloopt van kantoor naar algemene zones zorgt ervoor dat de ruimtes 1 worden, zou blijft binnenkomen in een kantoor toegankelijk.
 • Design
  De eiken lamellen wanden die geplaats zijn in de centrale zones zijn een leuke eyecatcher. Op de gegane grond staat de prachtige ontvangstbalie, hier wil je uren blijven staan. Het eiken in combinatie met het beton zorgt voor een robuuste en vertrouwelijke uitstraling. Als de schemer valt licht de balie op door zijn ingebouwde led boven de eiken lamellen, dit brengt een extra dimensie met zich mee.

Het resultaat blijft verbluffend en chic, dit kantoor kan er weer 20 jaar tegenaan!

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem contact op met Huub.
X

  Waar kunnen we u mee helpen?