055 521 90 09

© 2022 B2B Interiors. All Rights Reserved.

Onze werkwijze

Onze passie is het vormgeven van de inrichting van o.a. kantoren, scholen, zorginstellingen, winkels horeca en hotels. Wij doen dit op een manier die aansluit bij uw beleving passend bij uw bedrijf.
Het implementeren van het nieuwe werken is voor ons een basis om in de verschillende werkomgevingen  het juiste plan te kunnen bepalen. In deze tijd met alle nieuwe technologieën worden er andere manieren van werken geïntroduceerd die zorgen voor een flexibele productiviteit van werken. Vooral voor de ergonomie is dit een belangrijke innovatie. Ook vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Om dit te bereiken gebruiken wij meerdere stappen om deze realisatie mogelijk te maken.

 

1. Invertarisatie

Wij verzamelen tijdens het kennismakingsgesprek alle belangrijke gegevens om op deze manier aan alle specifieke wensen en verlangens te kunnen voldoen. Daarbij houden we rekening met de uitstraling van het gebouw en de in te richten ruimtes. Belangrijk is om de gewenste functies van de ruimtes te bespreken. Ook is het van belang rekening te houden met de routing in het werkproces in de verschillende werkomgevingen. Van belang is dat dit aansluit aan de specifieke activiteiten die er worden uitgevoerd. Dit wordt allemaal meegenomen in het ontwerp. Hieruit ontstaat een inrichtingsplan wat wordt besproken. Mocht dit voorlopige plan worden goedgekeurd, dan is dit een fundament voor het voorlopige interieurontwerp.

 

2. Voorlopig interieurontwerp

Het voorlopig interieurontwerp is gemaakt op basis van de inventarisatie en wordt vertaald naar een sfeerimpressie. Wij houden rekening met alle belangrijke aspecten, voorwaarden en wensen.

Er wordt altijd rekening gehouden met de juiste ergonomische omstandigheden in een ontwerp. Voor de presentatie maken wij gebruik van plattegronden, kleurstalen en materialen. Om vooraf een goed en duidelijk beeld te kunnen geven, kunnen wij een rapportage van fotorealistische 3D-impresies maken. Zo krijgt u een optimaal beeld van het uiteindelijke resultaat.

 

3. Definitief interieurontwerp

Naar aanleiding van de presentatie van het voorlopig interieurontwerp, voeren wij de eventuele wijzigingen door en werken we deze uit tot een definitief ontwerp. Dan staat zowel het ontwerp als het meubilair, de kleurstelling en het materialen vast. Aan het einde van deze fase wordt de definitieve offerte opgemaakt, zodat duidelijk wordt wat de totale kosten zijn voor deze realisatie.

 

4. Realisatie ontwerp

B2B Interiors zorgt voor de gehele realisatie. Dit betekent dat we de productie en de organisatie van al het wenselijke meubilair het eventuele maatwerk op ons nemen. Doordat wij een onafhankelijke leverancier zijn van alle producten, kunnen wij een optimaal plan aan u voorstellen die aan uw wensen voldoet. Wij zorgen ervoor dat het meubilair, de akoestiek, de vloeren, de verlichting en de raamdecoratie besteld wordt. Via ons wordt alles geregeld, we zorgen ervoor dat wij de regie over de uitvoerende partijen houden en dragen de zorg voor de planning van een totale inrichting zodat we een tevreden eindresultaat krijgen.

X

    Waar kunnen we u mee helpen?