Voorstel ronde: Onze nieuwe stagiaire Ilse!

Voorstel ronde: Onze nieuwe stagiaire Ilse! door B2B Interiors

Hallo! Mijn naam is Ilse Beumer, één van de nieuwe stagiaires bij B2B Interiors. Ik ben achttien jaar oud en woon in een klein dorpje genaamd Vaassen.

Als mensen vragen naar wat mijn hobby’s zijn antwoord ik als eerst met ‘’leuke dingen doen met familie en vrienden’’. Ik ben iemand die houdt van gezelligheid en heb graag mensen om me heen.

Sinds een aantal jaar heb ik een enorme passie voor interieur en architectuur. Dit is dan ook de reden dat ik ben begonnen aan de opleiding; Woninginrichting & Design op het Deltion College in Zwolle.
Op deze opleiding leer je onder andere hoe je passend advies geeft met behulp van mooie moodboards, materialenkaarten, 3D visualisaties etc.

Een van de beste manieren om echt kennis te maken met het vak is stagelopen. Dit jaar mag ik een halfjaar meedraaien bij een bedrijf. Na een tijdje zoeken kwam B2B op mijn pad. Tot nu toe ga ik elke dag met plezier naar stage. Er is een gezellige sfeer op kantoor en ik mag meewerken aan leuke projecten.

Wat er op mijn bucketlist staat? Onder andere parachutespringen, reizen, voor ten minste een halfjaar lang wonen in een ander land, gitaar leren spelen en ooit hoop ik succesvol te worden met mijn eigen onderneming op het gebied van interieur advies.

Nog een aantal leuke feitjes over mij:
– Ik kan uren lang door Pinterest scrollen
– Een aantal jaren geleden speelde ik ‘The Sims’ alleen om gebouwen te ontwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *