Showroom

Welkom bij de showroom van B2B Interiors! Onze showroom is gevestigd in Apeldoorn, waar je van harte welkom bent voor een kopje koffie.

In onze showroom vind je een breed assortiment aan producten, variërend van kantoormeubilair, raamdecoratie en akoestische pods tot vloerafwerking en project keukens. Onze showroom biedt de mogelijkheid om de producten niet alleen te zien, maar ook te voelen en uit te proberen. Onze deskundige medewerkers zijn beschikbaar om je te voorzien van advies en antwoord te geven op al jouw vragen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bel met Huub Plan een afspraak in
Huub Huigsloot Projectmanager B2B Interiors

Huub Huigsloot
Customer Support

Lorem ipsum..

Onze showroom is zorgvuldig ingericht om een realistische sfeer te creëren. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden die we bieden voor verschillende werkruimtes, zoals kantoren, kantines, ontvangsthallen en vergaderruimtes. Of je nu op zoek bent naar een moderne, strakke stijl of juist naar een meer traditionele, klassieke uitstraling, onze showroom biedt voor elk wat wils.

Bovendien hebben we onze showroom veel stalen zodat je kunt zien hoe verschillende producten met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe een bepaalde vloerafwerking gecombineerd kan worden met een specifieke wandafwerking, kantoormeubilair, raamdecoratie en keuken. Dit geeft je de mogelijkheid om ideeën op te doen en de verschillende mogelijkheden te verkennen.

Kortom, onze showroom biedt de ideale gelegenheid om jouw projectinrichting tot leven te laten komen. Kom gerust eens langs en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie en deskundig advies van onze medewerkers. Wij heten je graag welkom!