Vloeren

Ben je opzoek naar een pvc-vloer of ligt je voorkeur meer bij een tapijttegel? Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van diverse soorten vloeren voor projecten, variërend van kantoren en winkels tot hotels en zorginstellingen. Ons montage team zorgt ervoor dat het verloop tussen ons ontwerp en eindproduct goed wordt uitgevoerd. 

Maak direct een afspraak in de showroom

Transformeer jouw ruimte met onze hoogwaardige projectvloeren 

Pvc-vloer

PVC vloeren zijn tegenwoordig een veelgebruikte optie voor projectvloeren. Deze vloeren zijn gemaakt van duurzaam en slijtvast materiaal, wat ze ideaal maakt voor commerciële omgevingen met veel verkeer. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en texturen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende interieurstijlen. Daarnaast zijn PVC vloeren eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor ze een praktische keuze zijn voor elke projectvloer.

Tapijttegels

Tapijttegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen worden gebruikt om interessante patronen en ontwerpen te creëren. Tapijttegels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder wol, nylon en polypropyleen. Ze bieden een warme en comfortabele uitstraling en zijn ideaal voor ruimtes waar akoestiek belangrijk is, zoals vergaderruimtes en kantoren.

Marmoleum

Marmoleum is een duurzame en milieuvriendelijke optie voor projectvloeren. Het wordt gemaakt van natuurlijke materialen, waaronder lijnolie, hars, kalksteen en jute. Marmoleum is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen en biedt een rustige uitstraling. Het is bovendien slijtvast en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een praktische keuze is voor veel projecten.

Vinyl tegels

Deze tegels zijn gemaakt van PVC en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en ontwerpen. Vinyl tegels zijn gemakkelijk te installeren en te onderhouden, waardoor ze geschikt zijn voor veel verschillende projecten. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder hout en steen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende interieurstijlen.

Als specialist op het gebied van projectvloeren kunnen wij je helpen bij het kiezen van de beste vloer voor uw project. Wij kunnen je adviseren over de verschillende opties en kunnen de vloer voor je installeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Projectvloeren van B2B Interiors

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?