Wandafwerking

Projectinrichting 

Wandafwerking is een belangrijk aspect bij de inrichting van kantoren en andere werkruimtes. De juiste wandafwerking kan bijdragen aan de uitstraling en sfeer van de ruimte en kan daarnaast ook praktische voordelen bieden. Als turn-key projectinrichter kunnen wij u helpen bij het kiezen van de juiste wandafwerking die past bij uw wensen en behoeften.

Bij B2B Interiors bieden we ook projectmatige scan- en sauswerkzaamheden aan. Of het nu gaat om een groot kantoorpand, een hotel of een ziekenhuis, wij hebben de ervaring en expertise om elke klus aan te pakken. We werken met hoogwaardige materialen en moderne apparatuur, en onze vakmensen zorgen voor een perfecte afwerking.

Vraag offerte aan voor scan en saus

Soorten wandafwerking

Schilderen van de wanden 

Het schilderen van de wanden is een veelgebruikte manier van wandafwerking. Het biedt de mogelijkheid om de kleur en uitstraling van de wanden aan te passen aan de gewenste stijl en sfeer van de ruimte. Daarnaast is het relatief goedkoop en gemakkelijk te onderhouden.

Behangen van de wanden

Behangen is een andere veelgebruikte manier van wandafwerking. Het biedt meer mogelijkheden op het gebied van patronen en texturen dan schilderen. Daarnaast kan behang ook dienen als geluidsabsorberende wandbekleding. Het nadeel van behang is dat het gevoelig kan zijn voor beschadiging en dat het lastig kan zijn om het te vervangen.

Wandpanelen

Wandpanelen bieden een moderne en strakke uitstraling aan de wanden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals hout, PVC en MDF. Wandpanelen zijn gemakkelijk te onderhouden en kunnen bijdragen aan de isolatie en geluidsabsorptie in de ruimte.

Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen zoals steen, hout of beton kunnen dienen als wandafwerking. Ze bieden een unieke en natuurlijke uitstraling aan de ruimte. Natuurlijke materialen zijn duurzaam en kunnen bijdragen aan de isolatie en geluidsabsorptie in de ruimte.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?