Raamdecoratie

Ook voor duurzame raamdecoratie ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen op projectbasis de gehele raamdecoratie voor bedrijven of verschillende ruimtes op kantoor. Onze interieurontwerpers komen graag langs op locatie om in te meten en te kijken welke raamdecoratie passend is bij de verschillende ruimtes en wensen.

Al onze raamdecoratie wordt op locatie ingemeten, op maat gemaakt en door onze vakkundige collega’s gemonteerd. Wij bieden een breed assortiment aan keuzes, waaronder plisségordijnen, shutters, vouwgordijnen, lamellen, duo rolgordijnen, inbetweens, duette shades, silhouette shades, horizontale jaloezieën en elektrische raamdecoratie.

Maar waarom is de juiste raamdecoratie essentieel voor op kantoor? Raamdecoratie heeft meerdere functies, zoals het bieden van privacy en het beheersen van het licht, maar het heeft ook een belangrijke decoratieve functie. De juiste raamdecoratie kan de uitstraling van een kantoorruimte verbeteren en bijdragen aan een professionele en aangename werkomgeving.

Kortom, bij het kiezen van de juiste raamdecoratie voor je zakelijke project, is het van belang om rekening te houden met de functie, stijl, materiaal, maatwerk, creatieve ontwerpen, veiligheid en budget. Met onze ervaring en expertise helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze.

Plisségordijnen bij B2B Interiors

Plisségordijnen

Shutters bij B2B Interiors

Shutters 

Vouwgordijnen bij B2B Interiors

Vouwgordijnen 

Lamellen bij B2B Interiors

Lamellen 

Duo rolgordijnen bij B2B Interiors

Duo rolgordijnen

Inbetweens bij B2B Interiors

Inbetweens 

Duette shades bij B2B Interiors

Duette shades 

Silhouette shades raamdecoratie bij B2B Interiors

Silhouette shades

Horizontale jaloezieën bij B2B Interiors

Horizontale jaloezieën

Elektrische raamdecoratie bij B2B Interiors

Elektrische raamdecoratie

Benieuwd wat wij voor jou raamdecoratie kunnen betekenen?