Meubilair

Wij zijn een turn-key projectinrichter die een uitgebreid assortiment meubilair aanbiedt voor kantoorpanden, restaurants, hotels en praktijken. Ons meubilair is van hoogwaardige kwaliteit en is zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Bekijk onze collectie online of bezoek onze showroom en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw kantoorinrichting te optimaliseren.

Neem vrijblijvend contact op

Bij B2B Interiors kun je terecht voor

Akoestische overlegruimtes

Heb je last van onrust op kantoor, ben je bezig met een vergadering, of wil je rustig kunnen bellen zonder andere storende geluiden om je heen? Dan biedt een akoestische overlegruimte absoluut de ideale oplossing.

Tegenwoordig zijn work pods, ook wel bekend als belcellen, steeds populairder geworden en worden ze in steeds meer kantoorruimtes gebruikt. Deze pods zijn ontworpen om je in staat te stellen om in alle rust te kunnen werken, bellen of ontspannen.

Bekijk de collectie >

Bureaus

Onze bureaus zijn ontworpen om comfortabel te werken. We bieden een breed scala aan bureaus in verschillende maten zit-sta bureaus. Diverse materialen en kleuren om aan de behoeften van uw kantoor te voldoen. Van traditionele houten bureaus tot moderne elektrisch verstelbare bureaus.

Bekijk de collectie >

Stoelen

Het is belangrijk om tijdens het werk comfortabel te zitten. Onze ergonomische bureaustoelen zijn ontworpen om een comfortabele en gezonde houding te bevorderen tijdens het werken. We bieden een breed scala aan stoelen, van basisstoelen tot luxere stoelen, inclusief verstelbare armleuningen, rugleuningen en lendensteunen.

Bekijk de collectie >

Tafels

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan tafels, waaronder vergadertafels, bartafels, bijzettafels, eettafels en kantinetafels. Onze tafels zijn verkrijgbaar in diverse maten, materialen en stijlen, waardoor wij voor elk type project de perfecte tafel hebben. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle eettafel voor een restaurant of een functionele vergadertafel voor je kantoor, wij hebben het allemaal.

Bekijk de collectie >  Of maak een afspraak in onze showroom >

Kasten

Onze kasten zijn perfect voor het opbergen van documenten en andere kantoorbenodigdheden. Wij bieden een breed scala aan kasten in verschillende maten, materialen en kleuren. Van lage ladeblokken, open kasten tot hoge archiefkasten, voor op kantoor. Onze collectie biedt opbergruimte die past bij je kantoorbehoeften.

Bekijk de collectie >

Project keukens

Projectkeukens voor verhuurders, ontwikkelaars, aannemers en woningbouwcorporaties. De keukens zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van projectmatige bouw en worden geproduceerd met hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en kwaliteit. Wij bieden een breed Assortiment aan stijlen en afwerkingen, zodat onze opdrachtgever de keuken kan kiezen die het beste past bij het project. Onze projectkeukens worden in opdracht geproduceerd, geleverd en gemonteerd inclusief apparatuur indien gewenst.

Bekijk de collectie > 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?