Nieuw kantoor voor Aan de Stegge in Twello

“Opvallend is de ruime entree met vide waar we onze bezoekers ontvangen. Het gebouw is opgedeeld in teamkamers waar onze medewerkers met het gehele projectteam en voorzien van alle moderne faciliteiten hun werk doen.”

Opdrachtgever

Aan de Stegge Twello

Jaartal

2019

Project type

Project inrichting 

Aan de Stegge Twello timmert behoorlijk aan de weg. Ze groeien daardoor uit hun jasje en het kantoorpand was toe aan vernieuwing.
 
Als geen ander konden ze de verbouwing en uitbreiding als geen ander realiseren. Aan ons om de inrichting te verzorgen en wat zijn we trots op het resultaat.
Het kantoor meubilair is volledig afgestemd op de wensen van de klant en en de architect. Passend bij de aard van het bedrijf.

Binnen het pand is het ontwerp gebaseerd op hout, staal, en beton. Dit zie je overal terug.
De geleverde kantoor meubilair is zowel functioneel als passend bij de keuzes van de architect.

Marco Bergsma eigenaar B2B Interiors

Marco / Project Manager

“De inrichting is modern en bevat veel glas, passend bij de visie en transparante werkwijze van Aan de Stegge. De materialen beton, staal en hout komen terug in zowel het exterieur als het interieur.”

Het resultaat mag er zeker wezen, wij wensen daarom onze relatie Aan de Stegge een hele fijne en succesvolle tijd toe in hun vernieuwde bedrijfspand.

Maatwerk

Naast standaard meubilair leveren wij ook maatwerk. Zo zijn alle werkplekken voorzien van op maat gemaakte duo ladeblokken.
 
Al het maatwerk word vooraf uitgetekend in zowel 2 Dimensionaal als 3 dimensionaal. In het voorstel schets zie je de ontwerpen ook terug komen!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?