Project stoffering voormalig monumentaal pand

In dit voormalig schoolgebouw van de Huishoudschool Johanna Marcus Nijland uit 1954 zijn 16 appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn instap klaar opgeleverd zodat de nieuwe bewoners er vanaf moment van oplevering direct in konden huisvesten.

Opdrachtgever

Huishoudschool Johanna Marcus Nijland

Jaartal

2012

Project type

Project stoffering

Oost west, thuis best

Speciaal voor de aanstaande bewoners van Huishoudschool Johanna Marcus Nijland zijn de appartementen voorzien van een strakke vloer naar keuze en zijn de wanden voorzien van een frisse kleur en scan,

Het resultaat mag er wezen en wij wensen de bewoners heel veel woonplezier.

Een oplossing voor iedereen

In de aanloop van dit project hebben we gekeken naar de wensen en mogelijkheden voor de aanstaande bewoners. Zo zijn we op een aantal opties uitgekomen die geheel naar wens zijn gelegd. Dat is nog eens een warm welkom.

Planning & flexibiliteit

De deadline is key voor elke project ontwikkelaar.  Dankzij onze flexibele mentaliteit kunnen wij goed anticiperen bij eventuele vertraging van andere bouw en installatie werkzaamheden. Een stuk minder zorgen, fijne samenwerking en op tijd voor de oplevering. Daar streven wij naar!

Brian Lutgendorff sales & marketing B2B Interiors

Brian / Project Manager

“Wij houden ontzettend van het karakter van een monumentaal gebouw. Old meets new. Zo hebben we hier de originele kleur uit de klas lokalen in 1954 terug laten komen in de appartementen van vandaag.”

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?