De plek waar telefoongesprekken en vergaderingen welkom zijn!

De plek waar telefoongesprekken en vergaderingen welkom zijn! door B2B Interiors

Heb jij last van onrust op kantoor, heb je een vergadering, of wil jij even rustig bellen zonder andere geluiden om je heen? Dan is een work pod de absolute oplossing.

Tegenwoordig zijn de work pods (ook wel bel cellen genoemd) enorm populair geworden. Ze worden steeds vaker gebruikt in vele kantoorruimtes. De work pods  zijn bestemd om even rustig te kunnen bellen, werken of ontspannen. Benieuwd hoe zo’n pod werkt, eruit ziet of wat nou de voordelen hier van zijn? neem dan de tijd om even verder te lezen.

Wat is een work pod?

Een work pod, of een bel cel is een kleine cel of kamertje waar je totale rust ervaart. De pod is gemaakt van glas en isolerende materialen. Deze materialen houden het geluid buiten de ruimte en zorgen ook dat jij niet te horen bent van buitenaf. Je kunt hierin dus rustig een gesprek voeren met iemand zonder enig geluid om je heen te ervaren. In onze pod’s zitten ook een ventilatie systeem en een stroom punt om jou elektronica op te laden. De pod’s zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo is er een kleine pod die bestemd is om alleen staand in te bellen. Maar ook zijn er grotere versies met een lekker bureau er in en een goeie zit plek om even aan te werken.

Wat zijn de voordelen van een work pod?

De pod’s hebben enorm veel voordelen!

  • Het neemt namelijk niet mega veel ruimte in op kantoor en is makkelijk te verplaatsen mocht er een verhuizing komen. Of wil je deze gewoon even op een andere plek neerzetten, dan is dat dus mogelijk.
  • De pod’s zorgen voor rust op jouw kantoor en kan de sfeer een stuk beter maken op deze manier.
  • Het zorgt voor een betere focus en concentratie. Dit zorgt ook weer voor minder vermoeidheid aan het einde van de dag. Een rustige atmosfeer verhoogt de concentratie!
  • Het zorgt voor betere productiviteit. Door te rusten op kantoor werk je vaak productiever!
  • Het geeft een stukje privacy. Belangrijke gesprekken kunnen privé en discreet gevoerd worden.
  • Er zit ventilatie systeem in waardoor er genoeg frissee lucht binnen komt.

Dus heb jij misschien wel last van een vervelende collega die de hele dag belt? Dan is dit in één klap opgelost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *